Proiecte

 • Săptămâna verde
 • Așteptând Invierea Domnului
 • PNRR
 • Proiect Erasmus+
 • Revista SNAC
 • Simpozionul interjudețean Singur acasă
 • Campania R.E.S.P.E.C.T.
 • Proiecte eTwinning
 • Centenar
 • Ziua Autismului
 • Proiect Polonia
 • Activitati extrascolare
 • Școala altfel
 • Proiecte si Parteneriate
 • Rezultate la concursuri

Erasmus

La CSEI Suceava s-a desfășurat Mobilitatea din Proiectul Erasmus+ KA210 – YOU –  000103441 „PREPARATION FOR CREATING HANDBOOKS FOR YOUTH WORKERS ON INCLUSIVE SPORTS” (Pregătirea pentru crearea unor auxiliare de bune practici pentru tineri, prin activități sportive incluzive). La activitățile proiectului  au participat cadre didactice din Turcia, Ungaria și România. Lecțiile și activitățile desfășurate  s-au centrat pe aplicarea unor tehnici și instrumente moderne, la elevii cu CES de nivel primar, gimnazial și profesional. Pe lângă lectțile de Kineto, educație fizică și terapii, s-au introdus elemente de educație fizică și la alte discipline,  in vederea captării atenției, consolidării unor noțiuni sau evaluării prin joc. De asemenea, s-au valorificat abilitățile individuale și potențialul elevilor cu CES  prin Cercurile de abilități, Ergo terapie și activități de voluntariat, cu elevii de la Colegiul Național Ștefan cel Mare Suceava. Acțiunile s-au bucurat de un real succes și vor constitui exemple de bună practică, ce vor fi cuprinse in ghidul proiectului, până la finalizarea acestuia.


DiseminareRomania


Procedura de selecție a participanților la proiectul de mobilitate Erasmus+ (KA121)

Tabel nominal cu rezultatele interviului pentru proiectul de mobilitate Erasmus+ (KA121)


Anunț constituire echipă de proiect

Criterii de selecție pentru alegerea LOGO-ului

Criterii de selecție pentru stabilirea membrilor echipei de implementare

Criterii de selecție a elevilor pentru mobilitate

Flyer de promovare a proiectului în rândul părinților

Calendarul procesului de selecţie a participanţilor

Procedura privind selecția echipei de implementare

Declarație conformitate

Acord de utilizare a datelor personale

Afişarea punctajelor candidaţilor

Diseminare activitati Erasmus+

Rezultate finale selecție

Diseminare mobilitate Turcia

Diseminare mobilitate Italia

Diseminare mobilitate Grecia

EDUCAȚIA și RESPECTUL – ANTIDOTURI ÎMPOTRIVA VIOLENȚEI!

Campania de prevenire a violenței R.E.S.P.E.C.T. este inițiată de I.Ș.J. Suceava – educație permanentă și are scopul de a preveni agresivitatea și violența în mediul școlar prin exersarea unor comportamente și atitudini civilizate de către copii și elevi, în mediul școlar și în afara acestuia, astfel încât aceștia să se manifeste cu responsabilitate, să fie capabili să-și gestioneze emoțiile, în deplină siguranță, printr-o atitudine tolerantă, preventivă, comunicând activ, asertiv și nonviolent.


Campania RESPECT – CSEI Suceava 2023-2024

Campania RESPECT – CSEI Suceava 2021-2022

Campania RESPECT – CSEI Suceava 2020-2021


Afiș campania RESPECT

Participare campanie

Participare campanie

Participare campanie

Campania R.E.S.P.E.C.T.

În perioada 25 – 30 ianuarie 2021 s-a desfășurat Săptămâna Județeană a Nonviolenței în mediul școlar – Campania R.E.S.P.E.C.T. Săptămâna include Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli – 30 ianuarie 2021. R.E.S.P.E.C.T. se află la a VII-a ediție și s-a desfășurat sub egida: „Fii bun de câte ori este posibil. Întotdeauna este posibil!”

Campania RESPECT, parte a proiectului de responsabilizare socială RESPECT, a fost inițiată în 2015,  de către Inspectoratul Școlar Județean Suceava, coordonator inspector școlar prof. Tatiana Vîntur, rezultat al proiectului strategic „Medierea conflictelor în mediul educațional, social și cultural”. Proiectul R.E.S.P.E.C.T. este „Creator de  educație”, (coordonator prof. Tatiana Vîntur), ediția 2020 (https://www.creatorideeducatie.ro/concurs/campania-de-prevenire-a-violentei-r-e-s-p-e-c-t/) premiat în cadrul selecției naționale de promovare a acelor cadre didactice care au o contribuție remarcabilă în creșterea atractivității școlii, insuflându-le elevilor bucuria de a învăța, de a înțelege și de a descoperi lumea în care trăim.”

Campania RESPECT are scopul de a preveni agresivitatea și violența în mediul școlar prin exersarea comportamentelor și atitudinilor civilizate, în mediul școlar și în afara acestuia, astfel încât copiii/elevii să se manifeste cu responsabilitate, să fie capabili să-și gestioneze emoțiile, în deplină siguranță, printr-o atitudine tolerantă, preventivă, comunicând activ, asertiv și nonviolent.

Componentele campaniei sunt: Responsabilitate. Educație. Siguranță. Prevenție. Emoție. Comunicare. Toleranță.

Campania RESPECT desfășurată în perioada 25-30 ianuarie

Colțul Non-violenței la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava

Respect1 Respect2 Respect3 Respect4

Acțiuni reprezentative în cadrul Campaniei R.E.S.P.E.C.T.

 • Săptămâna Non-violenței
 • Fii inteligent, nu violent! – Proiect educațional în parteneriat cu IJPSV
 • Împreună pentru siguranță! – Proiect educațional în parteneriat cu IJPSV

Poze_RESPECT_01 Poze_RESPECT_02 Poze_RESPECT_03 Poze_RESPECT_04 Poze_RESPECT_05 Poze_RESPECT_06 Poze_RESPECT_07 Poze_RESPECT_08 Poze_RESPECT_09 Poze_RESPECT_10 Poze_RESPECT_11 Poze_RESPECT_12 Poze_RESPECT_13 Poze_RESPECT_14 Poze_RESPECT_15 Poze_RESPECT_16 Poze_RESPECT_17 Poze_RESPECT_18 Poze_RESPECT_19 Poze_RESPECT_20 Poze_RESPECT_21 Poze_RESPECT_22 Poze_RESPECT_23 Poze_RESPECT_24 Poze_RESPECT_25 Poze_RESPECT_26 Poze_RESPECT_27 Poze_RESPECT_28 Poze_RESPECT_29 Poze_RESPECT_30 Poze_RESPECT_31 Poze_RESPECT_32 Poze_RESPECT_33 Poze_RESPECT_34 Poze_RESPECT_35 Poze_RESPECT_36 Poze_RESPECT_37 Poze_RESPECT_38 Poze_RESPECT_39 Poze_RESPECT_40 Poze_RESPECT_41 Poze_RESPECT_42 Poze_RESPECT_43 Poze_RESPECT_44 Poze_RESPECT_45 Poze_RESPECT_46 Poze_RESPECT_47 Poze_RESPECT_48 Poze_RESPECT_49 Poze_RESPECT_50l Poze_RESPECT_51 Poze_RESPECT_52 Poze_RESPECT_53

Colorează lumea în albastru pentru autism” este un proiect de parteneriat educațional care s-a desfăsurat azi, 3 aprilie 2023, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava       avându-i drept parteneri: COLEGIUL NAȚIONAL DE ARTĂ ,,CIPRIAN PORUMBESCU SUCEAVA” ,  PALATUL COPIILOR SUCEAVA, ASOCIAȚIA ,,DRUM ANEVOIOS” și ASOCIAȚIA DE SPRIJINIRE A PERSOANELOR CU AUTISM ,,A.S.P.A.” SUCEAVA.

Am sărbătorit împreună Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului printr-un concert susținut de elevii Colegiului Național de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava. Împreună cu profesori de la Palatul Copiilor Suceava și profesori de la CSEI Suceava, elevii școlii noastre au realizat lucrări de pictură și desen, dedicate acestei zile.

„Nu sunt orb, dar nu văd întotdeauna.

Nu sunt surd, dar lucrurile îmi sună ciudat.

Nu sunt prizonier, dar e greu să mă simt liber.

Imaginează-ți cum e să fii în locul meu.”

                                                        (James Scott)

Detalii proiect parteneriat educațional – Colorează lumea în albastru pentru autism

Concursuri organizate  de CSEI Suceava în  anul școlar 2023-2024:

 1. Concursul interjudețean ”Armonie prin artă populară și tradiții”, – ediţia a XII-a
 2. Concursul interjudețean  ”Așteptând Invierea Domnului” – ediţia a XIV-a
 3. Simpozionul concurs  interjudețean “Singur acasă”

PROGRAME DE COLABORARE INSTITUTIONALE

2022-2023

In anul şcolar 2022-2023 au fost încheiate un număr de 58 parteneriate și protocoale de colaborare între Centru Şcolar de Educație Incluzivă Suceava şi diverse instituţii.

Astfel au fost:

 • Parteneriate externe-6 (2- Erasmus+, 1- eTwining, 3 cu Republica Moldova)
 • Parteneriate interne– 52, din care:

                – 18 cu instituții din municipiu și județ – IPJ Suceava,  Secţia de Poliţie Burdujeni, I.J.J. Suceava, Compartiment Prevenire,  Univ Ștefan cel Mare Suceava-Fac de Știinte ale Educației,  Univ Ștefan cel Mare Suceava, Fac de Educație Fizică și Sport -CSEI Suceava, Școala de dresaj canin SEVEN K9 Suceava, Patriarhia Română, Parohia Schimbarea la față Suceava, Ocolul Silvic Adâncata, SC SUMEC SRL, SC CONBUCOVINA SRL, SC COSNICOMARI SRL, ASOCIAȚIA  NON PROFIT BUCOVINA PENTRU TOȚI, Fundația umanitară Căminul de bătrâni Sf Ioan cel Nou Suceava, Asociaia AtelieR de Cuvinte Timișoara, Muzeul Bucovinei Suceava, Caregivers SRL București, Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava, SC Mușatinii SA Suceava

         – 34  cu școli din județ și din țară (din care 10 parteneriate SNAC cu școli din municipiu și județ)

2021-2022

In anul şcolar 2021-2022 au fost încheiate un număr de 56 parteneriate și protocoale de colaborare între Centru Şcolar de Educație Incluzivă Suceava şi diverse instituţii.

Astfel au fost:

 • Parteneriate externe – 4
 • Parteneriate interne – 52, din care:

            24 cu instituții din municipiu și județ – IPJ Suceava,  Secţia de Poliţie Burdujeni, I.J.J. Suceava, Compartiment Prevenire,  ISJ Suceava, Univ Ștefan cel Mare Suceava-Fac de Știinte ale Educației, , Univ Ștefan cel Mare Suceava, Fac de Educație Fizică și Sport -CSEI Suceava, Patriarhia Română, Parohia Schimbarea la față Suceava, Ocolul Silvic Adâncata, SC SUMEC SRL, SC CONBUCOVINA SRL, SC COSNICOMARI SRL, ASOCIAȚIA  NON PROFIT BUCOVINA PENTRU TOȚI, Fundația umanitară Căminul de bătrâni Sf Ioan cel Nou Suceava, Asociaia AtelieR de Cuvinte Timișoara, Muzeul Bucovinei Suceava, Caregivers SRL București, Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava, SC Mușatinii SA Suceava

            – 26  cu școli din județ și din țară,  din care 10 parteneriate SNAC cu școli din municipiu și județ

            – 2 cu ONG – Organizația Salvați Copiii Filiala Suceava  și Fundația Special Olympics România (SOR)

2020-2021

In anul şcolar 2020-2021 au fost încheiate un număr de 23 parteneriate și protocoale de colaborare între Centru Şcolar de Educație Incluzivă Suceava şi diverse instituţii.

Astfel au fost:

 • Parteneriate externe-4 (3 dintre acestea sunt parteneriate de tip eTwining)
 • Parteneriate interne– 19, din care:

              – 2 cu ONG – Organizația Salvați Copiii Filiala Suceava,  și Fundația Special Olympics România (SOR)

5 cu instituții din municipiu și județ – IPJ Suceava,  Secţia de Poliţie Burdujeni, I.J.J. Suceava, Compartiment Prevenire,  Univ Ștefan cel Mare Suceava-Fac de Știinte ale Educației, , Univ Ștefan cel Mare Suceava, Fac de Educație Fizică și Sport -CSEI Suceava, Școala de dresaj canin SEVEN K9 Suceava, Patriarhia Română, Parohia Schimbarea la față Suceava

         – 12  cu școli din județ și din țară, plus parteneriate SNAC cu școli din municipiu și județ

2022-2023

În anul școlar 2022-2023, elevii  noştri de la învățământul primar, gimnazial și profesional, îndrumaţi de numeroase cadre didactice, au participat  la concursuri locale, judeţene, naţionale. La aceste concursuri au fost obţinute rezultatele: 352 premii (pr. I – 188, pr. II – 100.  pr. III – 38, mențiuni – 26). (rezultatele la două dintre concursuri au fost primite după 1 sept)

Concursuri şi premii obţinute: 

 1. Competiţia sportivă ,,Disabled Persons Olympics”, faza jud., 26-28 .06.2023, tenis  de  masă-premiul I- 2,
 2. Competiţia sportivă ,,Disabled Persons Olympics”, faza jud. 26-28 .06.2023, baschet – premiul I- 1,
 3. Competiţia sportivă ,,Disabled Persons Olympics”, faza jud., 26-28 .06.2023,  fotbal – premiul II- 1,
 4. Expoziție- Concurs Interjudețean/Interregional: „Copiii Europei”, ediția a X-a, organizat de C.S.E.I. Suceava, aprobat în C.A.E.R., domeniul cultural-artistic, arte vizuale, nr. 1408 din oferta educațională a I.Ș.J. Suceava – premiul I- 12, premiul II-5, premiul III-2, mențiune- 2,
 1. Concursul Interjudețean de creații plastice și decorative „Aşteptând Învierea Domnului”, ediţia a XIII-a, concurs cuprins în C.A.E.R. 2023, poziția 8, domeniul E, C.S.E.I. Suceava– premiul I- 49, premiul II-28, premiul III-6, mențiune-1,
 2. Concurs Interjudețean ,,Armonie prin artă populară și tradiții”, ediția a XII-a, cuprins în CAER 2023, Domeniul C, poz. 17, C.S.E.I. Suceava– premiul I- 18, premiul II- 14, premiul III- 3, mențiune- 5,
 3. Concursul interjudețean de spiritualitate creștină și artă sacră  ”Sărbătoarea Învierii – spiritualitate și tradiții prin ochi de copil”,  ediția a XII-a, iunie 2023, concurs organizat de Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sf. Andrei”,  Gura Humorului, cuprins în CAER 2023, domeniul cultural- artistic, arte vizuale, pag.5, poz.1407-premiul I- 3, premiul II- 5,
 1.  Concurs judeţean:Viața e culoare – ediția a VII-a, organizat de Grădinița Specială Fălticeni și Biblioteca Municipală ”Eugen Lovinescu”, Fălticeni – Suceava, cuprins în C.A.E.J. 2023, domeniul cultural artistic: arte vizuale poziția 11/pag.7, Fălticeni, iunie 2023– premiul I- 24, premiul II- 4, mențiune- 1,
 2. Concursul național de reviste școlare și jurnalistică, etapa județeană, CAEN 2023, Componenta A, poz 9, I.S.J. Suceava– premiul I- 1, premiul II-2, premiul III-1
 3. Concurs județean – expoziție pictură, desen, colaje, modelaj, machete, creații literare-Proiect județean ,,Lumea mea, lumea copilăriei, S.E.I. ,,Sf. Andrei”, Gura Humorului, ediția VII, CAEJ 2023– premiul I- 19, premiul II-9, premiul III-7, mențiune-1,
 4. Concurs regional de creație literară și artistico-plastică,, Simfonia primăverii, ediția aVI-a, C.A.E.R, anexa 3, nr 24954/6.02.2023 la O.M.E. nr 3612/31.01.2023, poziția 1365 – Școala Gimnazială Nr. 1 Plopiș Sălaj– premiul I- 1, premiul II- 1, mențiune- 2,
 5. Concurs interjudeţeanDarurile toamnei”- ediția aIV-a, organizat de Centrul Școlar de Educație Incluzivă, Sighetul-Marmației, jud. Maramureș, cuprins în C.A.E.R. 2022, nr. 359/23.02.2022, poziția 6– premiul I- 4, premiul II-2, premiul III-1,
 6. Concurs regional,,Start Kids’’, CAEJ Ilfov 2022, poziţia 1015 – premiul I- 3,
 7. Concurs naţional,,Feeria iernii’’,ediţia a IX-a, CAEJ Timiş 2022, poziţia 260. – premiul I- 2, premiul II- 2,
 8. Concurs naţional: ,,Dar pentru mama’’, ediţia a X-a, CAER Buzău, nr. 475 premiul I- 2, premiul II-1, premiul III-1,
 9. Concurs regional ,,Un zambet pentru mama’’,ediţia a VI-a, CAER Maramureş, poziţia 1050 premiul I- 1, premiul II-2, premiul III-1,
 10. Concurs județean: „Cartea- mirajul fanteziei și al cunoașterii”, ediția a III-a, organizat de Școala Gimnazială Moara Nică, Suceava, aprobat în C.A.E.J., IȘJ Suceava, 24 aprilie 2023. premiul I- 4,
 11. Concurs interjudețean Obiceiurile de iarnă în imaginația copiilor – ediția aXX-a , organizat de Clubul Copiilor Rădăuți – Suceava, aflat în oferta educațională a I.S.J. Suceava/2022, concursuri interjudețene/regionale.-  premiul I- 4, premiul II-5, premiul III-2, mențiune-1
 12. Concurs cu participare națională și internațională: „Toamna prin ochi de copil”, desfășurat la Școala Gimnazială ,,Petofi Sandor” Livada și Liceul  Tehnologic ,,George Bacovia” Livada, jud. Satu Mare – premiul I- 3, premiul II-4, premiul III-1, mențiune-1,
 13. Concurs Național cu participare internațională: „Împreună oferim zâmbete” -premiul II- 1,
 14. Liceul Tehnologic Special „Iris”- Timișoara, inclus în C.A.E.J. Timiș 2023, poz. 187, domeniul limbă și comunicare/arte/limba română/ed. Plastică – premiul I- 1,  premiul III-1,
 15. Concurs Regional: „Hoinărind printre cuvinte și culori”, ediția a VI-a, din cadrul Proiectului Regional „Natura și viața”, inclus în C.A.E.R. 2023, nr. 3612/31.01.2023, poz. 279. – premiul I- 1, mențiune-1,
 16. Concurs Regional de desene și decorațiuni pascale: „Sărbătoarea pascală văzută prin ochii copiilor”, ediția a XIII-a, cuprins în C.A.E.J. al I.Ș.J. Timiș, 2022-2023, poz.8 – premiul I- 1, premiul II-2, premiul III-1,
 17. Concurs Județean: „Caruselul copiilor”, din cadrul Proiectului Județean „Kreatikon Junior”, ediția a XIII-a, 30.03.2023, organizat de Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță”, Iași, cuprins în C.A.E.J. Iași, poz. 52 – premiul III-1,
 18. Concurs Județean: „Around the word”, ediția I, 2022-2023, organizat de Școala Gimnazială „Al. I. Cuza”, Dorohoi, jud. Botoșani. – premiul III-1,
 19. Concurs județean: „Armonie și mișcare- armonia culorilor și sport pentru sănătate”, C.S.E.I. „Sfântul Andrei”, Gura Humorului – premiul I- 1,  premiul II-1,
 20. Simpozionul concurs județean ,,Singur acasă”, iunie 2023 premiul I- 16, premiul II-2, premiul III-2,
 21. Concurs Culoare și suflet de copil, ediția VI, iunie 2023, Școala Profesională com Petricani -premiul I- 15, premiul II-1.
 22. Concurs interjudețean de creație artistico-plastică Simfonii de primăvară-ediția XII 2023, CAEJ 2023-poz 9, pag 7 Grădinița Specială Fălticeni –premiul II – 8, premiul III – 7, mențiune-11.

2021-2022

Pe parcursul anului şcolar 2021-2022, pe lângă activităţile educative extraşcolare şi concursurile organizate la nivelul şcolii, elevii  noştri, îndrumaţi de numeroase cadre didactice, au participat şi la concursuri la nivel local, judeţean, naţional. La aceste concursuri au fost obţinute  224 premii, după cum urmează:

 • 126 premii I
 • 59 premii II
 • 26 premii III
 • 13 mențiuni

La unele dintre concursuri încă nu s-au primit diplome (fie jurizarea a fost întârziată, fie concursurile nu s-au mai finalizat din cauza pandemiei de COVid 19).

Concursuri şi premii obţinute: 

 1. Concurs național cu participare internațională Art fron Heart, ediția IV, martie 2022, Colegiul de Artă Ciprian Porumbescu Suceava – 4 premii I, 6 premii II, 2 premii III, 3 mențiuni
 2. Concurs de creații artistico-plastice În așteptarea lui Moș Nicolae, ediția a VIII-a, Șc Gimnazială Gh. Pătrașcu Buruienești, jud Neamț- 2 premii I
 3. Concurs cultural artistic Mărțișorul-bucuria primăverii,  ediția a VIII-a, CAEJ 2022, Șc Gimnazială Gh. Pătrașcu Buruienești, jud Neamț – 1 premiu I, 1 premiu II
 4. Concurs județean activități extrașcolare ”Pe urmele unirii”, Colegiul Național Mihai Viteazul Ploiești-Prahova, Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Municipiul Ploiești – Prahova; Școala Gimnazială Specială Târgoviște – Dâmbovița – nu s-au primit rezultate
 1. Proiect zonal ”Toamnă mândră, darnică” – ediția VII, Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Unirea – jud. Alba – nu s-au primit rezultate
 2. Proiect regional ”Poveste de Crăciun” Colegiul Național Pedagogic ”Regina Maria” Deva- jud. Hunedoara – nu s-au primit rezultate
 3. Concurs județean – activități extrașcolare ”Fulg de nea” – ediția a IV-a, C.S.E.I. ”Sfânta Filofteia” Ștefănești – jud. Argeș – nu s-au primit rezultate
 4. Proiect educativ cu participare națională ”Simfonia iernii” – ediția a IX-a (”În așteptarea sărbătorilor de iarnă”) Grădinița cu Program Prelungit, nr 18 – Buzău- nu s-au primit rezultate
 5. Proiect educațional ”Și eu știu, și eu pot!” – ediția a VII-a Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Brașov – Departament Hipoacuzici – nu s-au primit rezultate
 6. Concurs național activități extrașcolare ”Feeria iernii” – ediția a VIII-a Școala Gimnazială Nr.2 Lugoj – jud.Timiș – nu s-au primit rezultate
 7. Competiţia sportivă ,,DISABLED PERSONS OLYMPICS”, faza județeană, 15 – 17.06.2022,  TENIS  DE  MASĂ, Fete categ, 17 – 19 ani, Băieți categ, 17 – 19 ani, – 2 premii I, 2 premii II
 1. Competiţia sportivă ,,DISABLED PERSONS OLYMPICS”, 15 – 17.06.2022 BASCHET – loc I
 2. Competiţia sportivă ,,DISABLED PERSONS OLYMPICS”, 15 – 17.06.2022 FOTBAL – loc IV
 3. Expoziție-Concurs Interjudețean: „Copiii Europei”, ediția a IX-a, organizat de C.S.E.I. Suceava, 9 mai 2022  – 39 premii I, 25 premii II, 15 premii III, 8 mențiuni
 4. Concurs Așteptând Invierea Domnului, ediția a XII-a, organizat de CSEI Suceava, 2022 – 45 premii I, 1 premiu II
 5. Concurs interjudețean  Armonie prin artă populară și tradiții, ediția a XI-a, organizat de CSEI Suceava, mai-iunie 2022.- 19 premii I, 9 premii II, 2 premii III, 1 mențiune
 6. Concursul interjudețean de spiritualitate creștină și artă sacră  ”Sărbătoarea Învierii -Spiritualitate și tradiții prin ochi de copil”, ediția a XI-a, iunie 2022, concurs organizat de Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sf. Andrei”  Gura Humorului, Proiect educațional cuprins în Oferta educațională a I.S.J. Suceava  – 13 premii I, 15 premii II, 7 premii III

2020-2021

Pe parcursul anului şcolar 2020-2021,  elevii au participat  la diferite concursuri la

nivel local, judeţean, naţional, (au fost mai puține participări datorită pandemiei de covid 19)

unde au fost obţinute  205 premii, după cum urmează:

 • 115 Premii I
 • 55 Premii II
 • 23 Premii III
 • 1 Premii speciale
 • 11 Mențiuni

La unele dintre concursuri, încă nu s-au primit diplome (fie jurizarea a fost întârziată, fie concursurile nu s-au mai finalizat din cauza pandemiei de COVid 19).

Concursuri şi premii obţinute:

 1. Concurs Național „Magia sărbătorilor de iarnă în spațiul multicultural românesc”, ediția a III-a, Iași, noiembrie 2019-mai 2020, organizat de Școala Gimnazială Liteni-Iași și Școala Gimnazială “B. P. Hașdeu” –Iași, avizat în C.A.E.J. al I.S.J. Iași cu nr. 11297 din 20.12.2019, pag.5, poz. 45.- 1 premiu I, 1 premiu II, 1 premiu III, 1 mențiune, 1 pr special
 2. Concurs International online ,, Magia sarbatorilor de iarna in spatiul multicultural romanesc” – org. Asociatia Specialistilor in Educatie       ,, Magistrum”-Iasi – nu s-au primit rezultatele
 3. Expoziție-Concurs Interjudețean: „Copiii Europei”, ediția a VIII-a, organizat de C.S.E.I. Suceava, 9 mai 2021.- 20 premiu I, 20 premiu II, 4 premiu III, 3 mențiune
 4. Concurs Așteptând Invierea Domnului, ediția a XI-a, organizat de CSEI Suceava, febr-mai 2021.- 22 premiu I, 3 premiu II, 1 premiu III, 2 mențiune
 5. Concurs în cadrul proiectului de responsabilizare socială Singur acasă, ediția a VIII-a, organizat de CSEI Suceava, mai-iunie 2021.- 43 premiu I, 18 premiu II, 9 premiu III
 6. Concurs Județean ˶ Copilărie – Cuvânt și Culoare˝ , Şcoala Gimnazială ,,Tudor Arghezi” Năvodari – nu s-au primit rezultatele
 7. Concurs  Județean  ˶  Lumea mea- Lumea copilăriei ˝ , CSEI Sf.Andrei ,Gura Humorului Suceava-  nu s-au primit rezultatele
 8. Concurs    Regional ˶ Copilăria – o lume fermecată˝ , Șc.Gimn. Florea Bogdan , Reghin ; .- 4 premiu I, 2 premiu II,
 9. Concurs  National ˶ Primăvara ca o poveste˝ , GPPN. Nr.2 , Aiud ; .- 7 premiu I, 2 premiu II, 1 premiu III,
 10. Concurs Regional ˶ Martie – luna inimilor deschise˝ , proiect ˶ Și eu exist, sunt ca tine ! ˝ , CSEI Paul Popescu Neveanu , Timișoara – nu s-au primit rezultatele
 11. Concurs  Interjudețean  ˶ Martie , flori și culori ˝ , Șc.Gimn. Nr.27, GPP. Nr.3 ,Timișoara; – nu s-au primit rezultatele
 12. Concurs Interjudețean de artă plastică  ˶ Prin formă și culoare , o șansă pentru fiecare ˝ , CSEI Alexandru Roșca  , Ludoj , Timiș ; – nu s-au primit rezultatele
 13. Proiect Regional ˶ Culoare , formă , artăobiecte decorative din hârtie ˝ ,  Șc.Gimn. Cioranii de Sus  , Prahova; .- 1 premiu I, nu s-au primit toate rezultatele
 14. Concurs Interjudețean de artă și teologie: „Icoana din sufletul copilului”, cuprins în CAERI, ediția a II-a, Suceava, 2021, organizat de Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Mitropolitul Dosoftei, Suceava – 2 premiu I, 3 premiu II, 2 premiu III, 1 mențiune
 15. Concurs Internațional online: „Tradiții multiculturale pascale” avizat I.S.J. Iași, în C.A.E.J. 2020, ediția a IV-a, organizat de  Asociația Specialiștilor în  Educație „Magistrum”-Iași, Școala Profesională Lungani Iași, Liceul Tehnologic Economic „Virgil Madgearu”, Iași, în parteneriat cu Liceul Teoretic „Liviu Deleanu”, Chișinău  – nu s-au primit rezultatele
 16. Concurs  interjudețean ,, Geometrie Pascală”-Şcoala Gimnazială Alexandru Ioan Cuza,Municipiul Campina.- 1 premiu I
 17. Concurs National ,, Veşnicia s-a născut la sat… la Merei , Şc.Gimn.Merei,Buzău.- 1 premiu I, 1 premiu II
 18. Concurs  Interjudețean  ,, Lumina Sfantă a Învierii prin ochi de copil”,Grădiniţa nr.13 Alba Iulia.-  1 premiu II
 19. Concurs national ,, Familia –portretul societăţii”, Liceul Teoretic Special Iris,Timişoara.- 1 premiu I, 1 premiu III
 20. Concurs Regional ,, Raze de soare pline de culoare”,Şc.Gimn. Mihai Eminescu, Alba Iulia.- 1 premiu I,
 21. Concurs Județean: „Poezia mării”, organizat de  Școala Gimnazială nr. 28, Dan Barbilian, Constanța.- 1 premiu II, 1 premiu III
 22. Concurs Național: „Familia mea”,  organizat de  Liceul Teoretic Special Iris, Timișoara, cuprins în CAEJ Timiș, ediția a IV-a,  01-29.03.2021 – 1 premiu I, 1 premiu II, 1 mențiune
 23. Concurs regional și interjudețean „Universul culorilor pascale”, ediția a II-a, 2020-2021-Reșița, înscris în CAERI 2020, poz. 506- nu s-au primit rezultatele
 24. Concurs de arte vizuale: „Rapsodie florală”, în cadrul Pr. Ed. Festiv.:”Serbările primăverii”, ediția a XI-a, 2021, organizat de Șc. Gimn. „Sf. Vineri”, Ploiești – nu s-au primit rezultatele
 25. Concurs interjudețean de artă și spiritualitate creștină: „Sărbătoarea Invierii Spiritualitate și tradiții prin ochi de copil”, ediția a X-a, 2021, organizat de C.S.E.I. „Sfântul Andrei”-Gura Humorului- 9 premii I, 1 premiu II, 3 premii
 26. Concurs internațional Jurnal de toamnă, Asociația Cultural-Științifică Pleiadis din Iași și Școala Raională de Arte Plastice Nicolae Moisei Telenești, Republica Moldova, oct 202 – 1 premiu I, 1 premiu II, 3 mențiuni